Szószabó Stúdió, cégtáblák, könyvek, újságok, képeslapok, reklámkiadványok, önkormányzati lapok, nyomda előkészítése, szerkesztés, tervezés, prospektusok, kártyanaptárak, szórólapok, molinók, Skype, Akció, táblák, Szószabó Stúdió - Cégünkről
Vasárnap, 2024.Május.19, 20:46:54
Isten hozott, szép napot kívánok, Vendég


 
Honlap menü
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Időgép Világóra;-)
Fordító/Translate


A Szószabó Stúdióról


Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként, kezdetben főleg könyvek és újságok szerkesztésével foglalkoztunk. A megrendelések és az ügyfelek gyarapodásával kft-vé alakítottuk át a vállalkozást, és az igényeknek megfelelően készítünk mindenféle nyomdai kiadványt, – papírra, műanyag táblákra, öntapadós anyagokra, szövetekre is.

Gépparkunk és szoftveres hátterünk alkalmas arra, hogy az összes munkafolyamatot az elvárható legjobb minőségben végezzük el. Szkennelni A/3 méretben tudunk, de nagyobb méretű eredetik vagy művészeti albumok esetén rendelkezésre áll nyomdai kapcsolatunknál több professzionális sík- és dobszkenner is.

Nyomdai megoldások: Az általunk szerkesztett anyagok kivitelezését, gyártását mindig az adott terméknek megfelelő technikával valósítjuk meg. Ofszet nyomtatásra egy 4 és egy 8 verkes Heidelberg nyomdagépet használunk, de egyszerűbb kiadványok esetén Dominant nyomdagépen is tudunk nyomni. Kisebb példányszámú vagy különleges anyagokra készülő termékeket digitális nyomdagépeken gyártunk le. Összehordó-, kötő-, tűző-, fóliázó-, vágógépek biztosítják, hogy minden munkafolyamatot elvégezhessünk. Digitális nyomtatással vynil alapú, teljesen színes táblákat, bannereket, óriástranszparenseket, de akár nagyméretű molinókat, szövetnyomatokat, mágnesfóliákat, iskolai tablókat is el tudunk készíteni. Üzletek üvegportáljaira megtervezzük és kinyomjuk a dekorációkat, elkészítjük akár átvilágítható tábláikat is. (Mások által tervezett, ill. előkészített munkák kivitelezését csak korlátozott felelősségvállalással bonyolítjuk le.)

Fotózásra igény esetén egy Canon 7D géppel állunk rendelkezésükre. Vállalunk fotómunkákat, események dokumentálását, megbízás szerint.

Munkatársaink között újságíró, korrektor, olvasószerkesztő, kiadványszerkesztő, magyar-művészettudomány szakon végzett esztéta, lap- és könyvszerkesztő egyaránt megtalálható, ugyanakkor fotóművészekkel, grafikusokkal is rendszeresen dolgozunk együtt, ha az adott feladat ezt igényli.

Főbb termékeink és tevékenységünk:
• Újságok, könyvek: szerkesztése, írása, olvasószerkesztése, tervezése, nyomdai előkészítése
• Reklámkiadványok: szórólapok, plakátok, prospektusok, óriástáblák tervezése és kivitelezése
• Táblák készítése: Új Magyarország Fejlesztési Terv, Új Széchenyi Terv és egyéb információs tájékoztató táblák
• Cégarculatok tervezése: logók, levélpapírok, névjegyek, egyéb céges kiadványok...
• Cégtáblák, transzparensek: üzletportálok, molinók, zászlók, nagyméretű öntapadós nyomatok

 

Kiemelt projektjeink:
• Minden év szeptemberétől december közepéig akciós áron:
  Céges kártyanaptárak, postai képeslapok, cégkártyák tervezése és kivitelezése.
• Egész évben (újságírói, szerkesztői, szerkesztőségi háttérrel)
  Folyóiratok, önkormányzati lapok, egyéb újságok, igényes könyvek tervezése és kivitelezése.

Termékeinket megtekintheti a baloldali menüben a Termékeink (Fotóalbumokban, leírásokkal) címre kattintva, az alatta lévő alkategóriákban csoportosítva is.


Bejelentkezett felhasználók, partnerek:
• Honlapunk számtalan olyan tevékenységre alkalmas, amit a 'vendégek' nem érhetnek el, de amennyiben bejelentkezik felhasználónak, pl. írhat a Vendégkönyvbe bejegyzést, de ingyenesen feladhatja saját tevékenységének hirdetéseit is a Hirdetőtáblán, amik akár magánhirdetések is lehetnek. Bejelentkezett felhasználók újabb regisztráció nélkül érhetik el az uCOZ közösség egymilliónál több honlapjának korlátozás nélküli felületeit. Részletekről az Információk a honlapról menüpont alatt olvashat.

Árajánlat, anyagok leadása, megrendelések, szerződés:
Árajánlat: Kalkulációt kérhet az alább felsorolt elérhetőségeink bármelyikén, de a korrekt   ajánlat elkészítéséhez mindenképp kérjük megadni – lehetőleg írásban – a következőket: » 1. Méret 2. Példányszám(ok) 3. Terjedelem (oldal) 4. Papírminőség 5. Kötészeti eljárás 6. Utómunkálatok (fóliázás, lakkozás, riccelés, sarokkerekítés, stancolás, stb.) 7. Anyagleadás módja (eredetik minősége, pl. szöveg word.doc, képek papír, digitális, egyéb) 8. Színek száma (fekete-fehér vagy full color) az oldalakon, ill. mellékletekben, borítón.

Anyagok leadása: A kalkuláció alapján elfogadott anyagokat fogadni tudjuk eredetiben (kézirat, papírképek, fotózandó tárgyak), e-mailben csatolmányként, digitális adathordozókon. A szövegeket word.doc formátumban (lehetőleg), a digitalizált képeket a végső nyomdai felhasználás méretében legalább 300dpi felbontásban, lehetőleg CMYK TIF formátumban. (Grafikus fájlok esetében egyéb formátumokban is, amit előzetesen egyeztetünk.) A word szövegbe beillesztett képek nem alkalmasak nyomdai feldolgozásra, ezért azok eredetijét kérjük mindenképp. A szövegben lévő hivatkozásokat, makrókat a tördelő program nem tudja értelmezni.

Megrendelések, szerződések: Munkák megrendelhetők e-mailben, személyesen, vagy más írott formában. Nagyobb összegű termékek előállítására, szolgáltatásokra, folyamatos projektekre szerződést kötünk partnereinkkel.

Elérhetőségünk:
A Kapcsolat (gyorsiron;-))
menüpontból azonnali szöveges üzenetet küldhet számunkra.
Mobiltelefonon a +3630 9426 504 számon veheti fel velünk a kapcsolatot.
Skype: A Főoldal alsó részéről (amennyiben az ingyenes Skype program telepítve van gépére)
  közvetlenül telefonálhat, hagyhat hangüzenetet, küldhet szöveges üzenetet és fájlt is díjtalanul.
Előzetesen egyeztetett időpontban (akár hétvégén, ünnepnapon vagy esti órákban is)
  a Megközelíthetőség szóra kattintva találja meg a térképes információkat.


Kérjük, tekintse meg a honlapról szóló információkat is, ha nem talál választ kérdéseire oldalainkon, forduljon hozzánk bizalommal, esetleg a GyIK menüpontban felteheti kérdéseit, illetve ott olvashat válaszokat a mások által felvetett gondolatok kapcsán.

Reméljük, hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük, és dolgozhatunk az Ön sikeréért is!

Üdvözlettel:

                                                               Fucskó Miklós, ügyvezetőVonalkódos könyvek
Kiváló minőségben elkészítjük
a nemzetközi szabványnak megfelelő, ISBN vonalkódos könyveket is!
*AKTUÁLIS AKCIÓINK
Honlapajánló
  • Szilaj Csikó
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Lapozós pdf minta