Szószabó Stúdió, cégtáblák, könyvek, újságok, képeslapok, reklámkiadványok, önkormányzati lapok, nyomda előkészítése, szerkesztés, tervezés, prospektusok, kártyanaptárak, szórólapok, molinók, Skype, Akció, táblák, Szószabó Stúdió - Információk a honlapról
Vasárnap, 2024.Május.19, 20:13:27
Isten hozott, szép napot kívánok, Vendég


 
Honlap menü
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Időgép Világóra;-)
Fordító/Translate


Tisztelt Látogatónk!

Honlapunkat abban a reményben indítjuk útjára, hogy az ide betérők regisztráció nélkül is olyan hasznos információkhoz juthatnak, amelyeket mindenképp kamatoztatni tudnak, akár magánemberek, akár vállalkozók, cégtulajdonosok, illetve olyan személyek, akiknek rendszeresen kell különféle nyomdai kiadványokat, reklámhordozókat, prezentációs anyagokat terveztetniük, illetve rendelniük.

A főoldalon találkozhatott már cégünk legfontosabb adataival, tevékenységünk vázlatos leírásával. Részleteket a honlap menü alcímeire kattintva olvashat.
A fejléc alatt, a monitor alsó sarkában lévő "Hírek hozzáadása" panel csak az adminisztrátor és a kiemelt jogokat kapott felhasználók részére nyílik meg, mások azt nem tudják használni.
A baloldali "Időgép" alatti dobozból kiválasztható a honlap oldalainak fordítása 30 nyelven – természetesen a gépi fordítás tökéletlenségeivel.


A Szószabó Stúdióról cím alatt bemutatjuk gépparkunkat, sokszínű nyomdai lehetőségeinket, megismerheti fotószolgáltatásunkat, munkatársaink szakmai képzettségébe kaphat betekintést, tájékozódhat, hogy hogyan kérhet árajánlatot, miképpen lehet leadni anyagot, illetve részletes információkat olvashat elérhetőségeinkről.

Termékeink (Fotóalbumokban, leírásokkal) címet kapta a honlap talán legfontosabb felülete, amelyre kattintva tetszőleges képeket jelenít meg a honlap eddigi munkáinkból. Ekkor azonban megnyílik a Belépés doboz alatt egy új menüsor is, amely alatt kiválaszthatja A fejezet alkategóriái listából az Önt leginkább érdeklő kategóriát. Itt leírást olvashat ezekről, illetve mintákat tekinthet meg. Valamennyi kategória megnézhető vetítéssel is, de egy-egy termék képe megjeleníthető nagyobb méretben, külön oldalon, a jobb láthatóság érdekében. Vetítés indítható az egyes oldalak alatti Diavetítés indítása gombra kattintva (ekkor a kis képek alatt vetít a program), ha pedig egy-egy termék képére kattint, akkor az megjelenik a monitor közepén nagyobb méretben (át is helyezhető), a keret jobb alsó sarkából pedig kiválasztható a kis ikonokra kattintva, hogy vetíteni szeretne vagy az adott képet tekintené meg inkább eredeti méretében. (A megtekintett képet/terméket az alatta lévő csillagok számát kijelölve értékelheti is, véleményének kifejezésével segítve munkánkat.)
Ezekből az 'albumokból' jól látszanak referenciáink, a cégek, akiknek dolgoztunk, az újságok, amikből kiderül, hogy a Duna Televízió mellett ügyfelünk volt több könyvkiadó, Önkormányzat és egyéb szervezet is.

Hirdetőtábla (ügyfeleknek is) címet kapta az az oldalunk, amelyen feladhatják saját hidetéseiket a jelzett kategóriákban, amiket igény szerint bővítünk. Ez a szolgáltatás ingyenes, de csak bejelentkezett felhasználók adhatnak fel hirdetéseket, amiket azonban partnereinken túl valamennyi látogatónk olvashat. Erre a korlátozásra azért van szükség, mert nem szeretnénk, ha felhasználóink, ügyfeleink hirdetései nem megfelelő környezetben jelennének meg.;-) Partnereinknek, megrendelőinknek pedig a bejelentkezett felhasználóknál is nagyobb jogosítványokat adunk termékeik, szolgáltatásaik meghirdetésére, ezzel honorálva bizalmukat. Magánhirdetések feladására is lehetőség van, külön hirdetési kategória létrehozására vonatkozó igényeiket a Kapcsolat menü gyorsüzenőjében jelezhetik, kiemelt partnereink azonban maguk is hozhatnak létre később saját kategóriát.

Kapcsolat (gyorsiron;-)) címet kapta az a menü, amiben azonnali üzenetet küldhet, érdeklődhet az Ön által megrendelendő termékről, kérhet árajánlatot, megírhatja javaslatait a honlappal kapcsolatban is. A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, hiszen válaszolni csak ezen adatok ismeretében tudunk. E-mail címeit spamrobotok, adathalászok elleni védelem védi. Válaszunkat a megadott e-mail címre küldjük el.

Vendégkönyv: A honlap indulásakor csak bejelentkezett felhasználók számára tesszük lehetővé az ide történő bejegyzést, a tesztüzem után ezt minden vendég korlátozás nélkül használhatja majd.

Blog: Egyelőre nem indítottuk el ezt a modult, ezért üres az oldal. A későbbiekben valószínűleg ezen a felületen művészeti, irodalmi, közéleti, stb. bejegyzések találhatók majd.

Fórum: Ezen a felületen a Felhasználók (bejelentkezettek) cserélhetnek eszmét a legkülönbözőbb témákban, amiket az ellenőrzött felhasználók maguk is létrehozhatnak.

A Cikkek katalógusába, a Fájlkatalógusba később kerülnek majd anyagok, ez a felhasználókat és a honlap funkcionalitását nem érinti.

Honlapkatalógus címen különböző témák szerint kerülhetnek majd ajánlatok, más honlapok meglátogatását javasló bejegyzések, linkek, amit az ellenőrzött felhasználók is megtehetnek.

GyIK menüpont alatt lehet majd kérdezni, válaszolni, a felhasználóknak egymás között, illetve ügyfeleink is beírhatják ide kérdéseiket, de egyszerűbb, ha azt a Kapcsolat menüpont alatt küldik el, ha nem közérdekű...;-)

Online játékok címet kapta az az oldalcsoport, amelyen különféle játékok érhetők el kategóriákba rendezve. Az egyes kategóriák tovább csoportosíthatók, illetve a jobb oldalon található Platform gombra kattintva szelektálhatók annak megfelelően, hogy Online játszhatók, Letölthetők vagy Mobilosok. A játékgyűjtemény az uCOZ tulajdona, nem része honlapunk lényegi tartalmának.

Tesztek menüpont alatt a későbbiekben a felhasználók is készíthetnek más, jogosultsággal rendelkezők számára teszteket, pl. egy nyelviskola felmérheti a nyelvismeretet a felhasználók és a látogatók körében.


Baloldali dobozok:
• A baloldali Belépés panelben lehet regisztrálni, illetve a már regisztráltak itt jelentkezhetnek be a különleges szolgáltatások eléréséhez. A honlap alapfunkcióit valamennyi látogatónk elérheti, csak a kiemelt szolgáltatások (pl. Fórum, ingyenes hirdetések, átmenetileg a Vendégkönyv, Honlapkatalógus ajánlója...) nem használható számukra. Személyes üzeneteket a Kapcsolat menüben ők is küldhetnek, így érdeklődésük, megrendelésük megérkezik címünkre.
• A belépő felület alatti Kereső alkalmas gyorskeresésre a honlap felületein, de nem keres azokban a kategóriákban, amelyek csak a felhasználók számára érhetők el.
• Az alatta lévő Naptár mutatja kiemelten a hírek bejegyzéseinek dátumát, így ellenőrizhető, hogy valamely napokon milyen új adminisztrátori bejegyzés történt. Tehát nem csupán naptári funkciója van! Alatta épp kiemelt akciónk linkje is megtalálható.
• Az Időgép Világóra;-) azzal a hasznos funkcióval rendelkezik, hogy a térképen jelzett területre kattintva megmutatja, hogy a világ valamely táján épp alszik-e a nép...;-) Így eldönthetjük, hogy érdemes-e zaklatnunk távolban élő ismerősünket.
  Természetesen a világ bármely táján élő honfitársunkra is számítunk partnerként, honlapunk regisztrált felhasználójaként, illetve örömmel vesszük magyar könyveik, kiadványaik megrendelését is, ahogyan ezt Kanadából és Franciaországból eddig is többen tették.

Jobboldali dobozok:
Vonalkódos könyvek annak a dobozkának a címe, amelyben egy helyre kis vonalkód mutatja a dátumot és az időt.;-))
   Ezzel jelezni is kívántuk, hogy fő tevékenységként ilyen kiadványok elkészítésére vállalkozunk.
   Az alattta lévő linkre kattinta mindjárt meg is tekinthetik az eddig általunk készített könyvek szűk válogatását.
*AKTUÁLIS AKCIÓK felirat alatt valójában az adott időszak legfrissebben felkerült hírei, anyagai, akciói olvashatók, illetve ezek oldala érhető el.
   Érdemes bekukkantani, mivel itt rendszeresen találhatnak majd kedvezményes lehetőségeket, akár 'last minute' akciókat is.
Körkérdésünk folyamatosan változik majd, amire a felhasználók leadhatják szavazataikat, majd alatta megtekinthetik az eredményeket is.
Honlapajánlónk cím alatt az általunk javasolt kiemelt lapokat gyűjtöttük össze.
• Legalul egy lapozható pdf kiadványt tekinthetnek meg mintaként, amit az általunk tervezett kiadványok esetében partnereink is megrendelhetnek.

BANNER-CSERE Hamarosan lehetőség lesz arra, hogy egy 'bannerforgatóban' megjelenjenek azok honlapjai, akik a Szószabó Stúdió bannerét elhelyezik honlapjukon!
A lehetőségről érdeklódjön a Kapcsolat menüpont alatt.

Kellemes – és főként hasznos – lapozgatást kívánunk!

Üdvözlettel:
Szószabó Stúdió
Vonalkódos könyvek
Kiváló minőségben elkészítjük
a nemzetközi szabványnak megfelelő, ISBN vonalkódos könyveket is!
*AKTUÁLIS AKCIÓINK
Honlapajánló
  • Szilaj Csikó
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Lapozós pdf minta