Szószabó Stúdió, cégtáblák, könyvek, újságok, képeslapok, reklámkiadványok, önkormányzati lapok, nyomda előkészítése, szerkesztés, tervezés, prospektusok, kártyanaptárak, szórólapok, molinók, Skype, Akció, táblák, Szószabó Stúdió -
Szombat, 2024.Július.27, 02:58:43
Isten hozott, szép napot kívánok, Vendég


Honlap menü
Belépés
Keresés
Naptár
«  Október 2011  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Időgép Világóra;-)
Fordító/Translate
Nyitólap » 2011 » Október » 22 » Lapozható pdf újságokból, könyvekből
01:01:02
Lapozható pdf újságokból, könyvekből
Könyvek, újságok – elérhetően az interneten is!

Cégünkben teljes körűen foglalkozunk mindenféle könyv (irodalmi, művészeti kiadvány, album, szakmai vagy helytörténeti...), valamint települési, egyesületi, önkormányzati lapok, illetve cégek, vállalatok újságjainkat, hírleveleinek írásával, szerkesztésével, tervezésével és tördelésével, grafikai, nyomdai előkészítői munkáival és legyártásával is. A Szószabó Stúdióban újságíró, szerkesztő, olvasószerkesztő, korrektor, tördelő, fotó- és képszerkesztő egyaránt megtalálható, a kiadványok nyomdai előkészítéséhez pedig a teljes technikai háttér biztosított.

Ha mi készítjük el újságját, könyvét, abból minden esetben átadunk egy webre optimalizált pdf-et is, ami elhelyezhető letölthető anyagként honlapokon, illetve elküldhető e-mail mellékletben.

Ennél sokkal érdekesebb a lapozható pdf, amit – a megrendelővel kötött külön megállapodás szerint – feltöltünk egy szerverre, s megtekinthető lapozható formában, mint pl. ez az újság itt.
Az elkészült kiadvány lapozós változatának megadjuk a forráskódját, amit aztán egyszerűen be lehet illeszteni különböző méretben bármely weboldalba, blogba, s ezzel a honlapot gondozónak szinte már nem kell tovább dolgoznia. A kicsinyített újság, könyv, egyéb kiadvány ebben a formában nem csupán elérhetővé válik – a kis lapozós változatra kattintva a megfelelő honlapon –, de a kiadványok tartalmi kivonata mellett látványos illusztráció is, a felnagyított változatában pedig lehet keresni, teljes képernyőnél nagyobb méretben onlie olvasható, de le is tölthető a saját gépre. (Ennek működését megtekintheti honlapunk jobb alsó sarkában, a 'Lapozós pdf minta' ablakban. A nagyítás után visszatérhet az oldalra, majd a karikában lévő X gombra kattintás után tovább lapozható a 'miniújság';-))


Megtekintések száma: 1057 | Hozzáadta: váp | Tag-ek(kulcsszavak): lapozós, újságírás, pdf, online újság, lapszerkesztés | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 1
1 Tessa  
0
That's an intelligent answer to a difficult qsuteion xxx

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Vonalkódos könyvek
Kiváló minőségben elkészítjük
a nemzetközi szabványnak megfelelő, ISBN vonalkódos könyveket is!
*AKTUÁLIS AKCIÓINK
Honlapajánló
  • Szilaj Csikó
  • Statisztika

    Online összesen: 2
    Vendégek: 2
    Felhasználók: 0
    Lapozós pdf minta