Szószabó Stúdió, cégtáblák, könyvek, újságok, képeslapok, reklámkiadványok, önkormányzati lapok, nyomda előkészítése, szerkesztés, tervezés, prospektusok, kártyanaptárak, szórólapok, molinók, Skype, Akció, táblák, Szószabó Stúdió - Hirdetőtábla
Kedd, 2024.Április.23, 14:43:49
Isten hozott, szép napot kívánok, Vendég


Honlap menü
Belépés
Keresés
Naptár
Időgép Világóra;-)
Fordító/Translate
Nyitólap » Hirdetőtábla (3)

MUNKA, ÁLLÁS [1]
Állást, munkát kereső, kínáló hirdetések
SZOLGÁLTATÁS [0]
Mindenféle szolgáltatás kínálata, kereslete
KÖNYV [2]
Könyvet kereső, kínáló hirdetések
INGATLAN [0]
Ház, lakás, telek, nyaraló keres-kínál
JÁRMŰ [0]
Mindenféle jármű keres-kínál
CSERE-BERE [0]
Bármilyen ingóságok cseréje
MINDEN INGYEN [1]
Ingyenes kereslet, kínálat, felajánlás helye
KARITATÍV, JÓTÉKONYSÁG [0]
Mindenféle jótékonysági felajánlások, rendezvények helye

• A Szószabó Stúdió keres számlaképes üzletkötőket, akik a honlapról megismerhető tevékenységeinkhez megrendeléseket szerveznének jutalékos rendszerben. A jutalék mértéke az adott termék függvényében a teljesítés után a nettó árból kerül kifizetésre, ami a munka értékének minimum 10%-a.

• Nyomdai munkákat szervező irodákat is keresünk keretszerződés alapján. Olyan vállalkozásokkal kívánunk rendszeres kapcsolatot kiépíteni, amelyek nyomdai munkák tervezésének és kivitelezésének szervezésével, kiközvetítésével foglalkoznak.


Előzetesen érdeklődni a Kapcsolat menüpontban lehet.
MUNKA, ÁLLÁS | Megtekintések száma: 637 | Dátum: 2011.November.05

NemereA Szentendrei Városi Tanács kiadásában jelent meg az általam szerzett, ma már ritkaságnak számító portrékönyv Nemere Istvánról.
(Nagyon korlátozott példányban megrendelhető gyűjtőknek, dedikálva, 1000 forintos áron, utánvéttel.)

Nemere István az egyik legtitokzatosabb író. Pontosabban: az volt eddig. E könyv lapjain a szező \leleplezi\ azt az írót, akinek olyan hatalmas példányszámban jelentek meg könyvei, hogy már a teljes magyar olvasóközönség könyvespolcára juthatna egy-egy példány. Bővebbet erről a könyvet olvasván tudhatnak meg, melynek tartalma nem kevésbé izgalmas, mint a tárgyalt szerző saját műveinek többbsége.

A könyv megrendelhető honlapunkról a Kapcsolat menüpontból.
KÖNYV | Megtekintések száma: 679 | Dátum: 2011.November.05 | Hozzászólások (0)

Európa mítoszaA Párizsban élő Ditrói Ákos könyve 2011 októberének végén jelent meg kiadásunkban.
A kötet megrendelhető honlapunkról, a Kapcsolat menüpontban.

Európa hercegnőt maga Zeusz rabolta el, hogy Föníciából, szülőföldjéről Kréta szigetére vigye. Kettejük elsőszülöttje Minósz király, akinek felesége egy bikától a férfi-testű, bikafejű, emberevő Minotauroszt foganja.
Eddig tudtuk, de vajon hogyan folytatódhat a történet tovább? Nem illene felfigyelnünk rá, hogy nicsak, nekünk európaiaknak egy félállati szörnyeteg ‘jeleskedik’ mindjárt a legősibb felmenőink között? Nem volna ez mély, intő magyarázat sok mindenre? És a megszabadulás módja, vajon nem tanulsággal teljes-é?
A tudatküszöb-alatti mélységek labirintjába invitálva az olvasót, e kérdéseket feszegeti a jelen „komolydia”, a tragikumon túl finom, olykor vérbő humorral és kendőzetlen erotikával gondolva tovább a mitológiai történetet.
Mulatásul, okulásul mindenkinek, aki kíváncsi rá.

A szerzőről:
Ditrói Ákos (Budapest, 1926. márc. 31.) költő, műfordító, esszéista. 1951-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen építészmérnöki diplomát szerzett, majd az 1956-os forradalomban való részvétele miatt ’56 decemberében nyugatra emigrált. 1957 januárjától Franciaországban él, francia nyelven tett közzé cikkeket Közép-Európáról az Esprit-ben. A párizsi Magyar Műhely második számának fedőlapján 1962-ben képzőművészeti szerkesztőként szerepel. Versei a Magyar Műhelyben, az Irodalmi Újságban, valamint az Új Látóhatárban jelentek meg. Több színdarabja is magyar fordításra és kiadásra vár.
KÖNYV | Megtekintések száma: 905 | Dátum: 2011.Október.25 | Hozzászólások (0)

Vonalkódos könyvek
Kiváló minőségben elkészítjük
a nemzetközi szabványnak megfelelő, ISBN vonalkódos könyveket is!
Honlapajánló
  • Szilaj Csikó
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Lapozós pdf minta