Szószabó Stúdió, cégtáblák, könyvek, újságok, képeslapok, reklámkiadványok, önkormányzati lapok, nyomda előkészítése, szerkesztés, tervezés, prospektusok, kártyanaptárak, szórólapok, molinók, Skype, Akció, táblák, Szószabó Stúdió - Hirdetőtábla
Hétfő, 2023.Február.06, 02:57:01
Isten hozott, szép napot kívánok, Vendég


Honlap menü
Belépés
Keresés
Naptár
Időgép Világóra;-)
Fordító/Translate
Nyitólap » Hirdetőtábla » KÖNYV

Hírdetések a kategóriában: 2
Összes látható hirdetés: 1-2


Sorbarendezés: Letöltések szerint
Európa mítoszaA Párizsban élő Ditrói Ákos könyve 2011 októberének végén jelent meg kiadásunkban.
A kötet megrendelhető honlapunkról, a Kapcsolat menüpontban.

Európa hercegnőt maga Zeusz rabolta el, hogy Föníciából, szülőföldjéről Kréta szigetére vigye. Kettejük elsőszülöttje Minósz király, akinek felesége egy bikától a férfi-testű, bikafejű, emberevő Minotauroszt foganja.
Eddig tudtuk, de vajon hogyan folytatódhat a történet tovább? Nem illene felfigyelnünk rá, hogy nicsak, nekünk európaiaknak egy félállati szörnyeteg ‘jeleskedik’ mindjárt a legősibb felmenőink között? Nem volna ez mély, intő magyarázat sok mindenre? És a megszabadulás módja, vajon nem tanulsággal teljes-é?
A tudatküszöb-alatti mélységek labirintjába invitálva az olvasót, e kérdéseket feszegeti a jelen „komolydia”, a tragikumon túl finom, olykor vérbő humorral és kendőzetlen erotikával gondolva tovább a mitológiai történetet.
Mulatásul, okulásul mindenkinek, aki kíváncsi rá.

A szerzőről:
Ditrói Ákos (Budapest, 1926. márc. 31.) költő, műfordító, esszéista. 1951-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen építészmérnöki diplomát szerzett, majd az 1956-os forradalomban való részvétele miatt ’56 decemberében nyugatra emigrált. 1957 januárjától Franciaországban él, francia nyelven tett közzé cikkeket Közép-Európáról az Esprit-ben. A párizsi Magyar Műhely második számának fedőlapján 1962-ben képzőművészeti szerkesztőként szerepel. Versei a Magyar Műhelyben, az Irodalmi Újságban, valamint az Új Látóhatárban jelentek meg. Több színdarabja is magyar fordításra és kiadásra vár.
KÖNYV | Megtekintések száma: 789 | Dátum: 2011.Október.25 | Hozzászólások (0)

NemereA Szentendrei Városi Tanács kiadásában jelent meg az általam szerzett, ma már ritkaságnak számító portrékönyv Nemere Istvánról.
(Nagyon korlátozott példányban megrendelhető gyűjtőknek, dedikálva, 1000 forintos áron, utánvéttel.)

Nemere István az egyik legtitokzatosabb író. Pontosabban: az volt eddig. E könyv lapjain a szező \leleplezi\ azt az írót, akinek olyan hatalmas példányszámban jelentek meg könyvei, hogy már a teljes magyar olvasóközönség könyvespolcára juthatna egy-egy példány. Bővebbet erről a könyvet olvasván tudhatnak meg, melynek tartalma nem kevésbé izgalmas, mint a tárgyalt szerző saját műveinek többbsége.

A könyv megrendelhető honlapunkról a Kapcsolat menüpontból.
KÖNYV | Megtekintések száma: 550 | Dátum: 2011.November.05 | Hozzászólások (0)

Vonalkódos könyvek
Kiváló minőségben elkészítjük
a nemzetközi szabványnak megfelelő, ISBN vonalkódos könyveket is!
Honlapajánló
  • Szilaj Csikó
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Lapozós pdf minta